Optike i nosači > Optike
HAWKE vs PROLUX
pirelli:
Zanimaju me iskustva i usporedbe ove dvije optike! Je li netko probao? Inace, vidim ih za na malokalibarku, na nesto jace ih ne bih stavio?!!!
skyangel:
vrlo jasno rečeno, hawke je puno bolja optika. No primjena idealna kako si i napisao, za malokalibarku. Ma da čujem da su se nekima dobro pokazale i na pravim karabinima, no ja u to sumnjam isto kao i za ProLux
medicus:
Prijatelj mi se jako dobro služio sa hawke optikom na karabinu 8x57,ne znam točno koji model,i služio bi se i dalje da nije pao sa lotre zajedno sa karabinom i optikom i savino je,ja sam bio blizu njega i nisam mogao vjerovati da se nije polomio,optika se savinula u svom prednjem dijelu-odmah ispred mjesta gdje ju drži nosač,vratili smo je u prvobitni položaj,odmah isprobali na meti na 100 m,i gle čuda,ostala je precizna,no kad smo ponovo pokušali pucati nakon mjesec dana končanica se pomaknula i mislim da je sad za otpis.
Mislim da bi za malokalibarku bila sasvim OK ak ne padaš s lotre ;D
medo:
Hawke radi daleko bolje optike od Proluxa i nije uopce los.Srednja kvaliteta i cak bolji od Tasca.
Isto tako Hawke kao i svi radi optike za sve vrste oruzja samo treba procitati je li za zracnu,malokalibarsku ili lovacku pusku.
Ovisno o namijeni ovisi i cvrstoca optike.
Znaci Hawke je jako dobar i probaj Endurance modele ;)
medo:
--- Citat: pirelli - 26. 02. 2008. 18:34:57 ---Pitam cisto zato sto vidim da ni cijena nije bas mala, a onda mislim da bi mogla biti solidna! 1,5-6x42 u Peveca kosta 1900 kuna, dok prolux 1200, otprilike! Odnos cijene isto moze reci nesto!
--- Kraj citata ---
Hawke ispod 2200kn mi ne ulijeva povjerenje jer neki se modeli rade u Japanu(dobri) i u Kini koji znaju malo zajeb... Ipak i tad su bolji od Proluxa.
Javi mi tocno ime modela.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju