Optike i nosači > Optike

Hensoldt Wetzlar optika

<< < (2/7) > >>

tyrol:

--- Citat: nidjobl - 03. 07. 2013. 08:06:36 ---Ili je uputa vjerojatno za one optike koje imaju 2 turreta. (moja ima 1)

--- Kraj citata ---
Vjerovatno je to za one modele optika koji imaju oba podešavanja (H/V) - provjerit ćemo  z6

galee23:
Tocka 8. se odnosi na optike koje imaju turet ili kotacic za korekciju po horizontali.Tvoja ga nema i potrebna ti je montaza pomocu koje ces vijcima podesiti pravac.Ja imam istu takvu optiku,stara je i izgrebana ali kristalno čista i pouzdana.Možeš ju montirati na Suhl montažu,schwenk ili neku drugu koja ima vijke za korekciju lijevo-desno.Znaci,kod upucavanja se pomice tubus, odnosno cijela optika s nosačem(većinom stražnjim), a ne končanica..Ja sam imao puno problema ali malo pomalo,skuzis sto valja a sto ne..Dakako,pomoć s foruma je bila nenadmašna d1 z10
Inače,isti lik koji mi je prodao optiku-"strelec bopo"mu je nick,neću ga imenovat ,imate njegove optike na njuškalu(zeisse i S&B i Kahlese,obično s dijelovima suhl montaže,sve rabljene),iz Slovenije je čovjek, prodao mi je i kasnije nosače za prizmu,iako je optika imala istokaren dio prizme za prihvat ringova, medjutim ta montaža nije odgovarala mojemu karabinu iako je on znao što mi treba..Uglavnom,prevario me,novce mi nije htio vratiti nego ponudio pomoć svog kolege tokara blizu Zg-a koji mi je htio uzet 1500 kn da mi zalota šinu na karabin i izbuši kućište puške za još neke vijke da bi pripasao montažu gospodina iz SLO..Sve u svemu popizdio sam..Sad si tražim EAW ili Rusan schwenk da si to složim..Do tada koristim ZH 308 7x65/12..i tješim se..

tyrol:
Galee23 sretno sa prilagodbom... telll kvalitetna je to optika pa eto nek te to utješi......dok ne dođe neka montaža
Ako ste u prilici, uslikajte optiku da vidim končanicu na tom Wetzlaru

galee23:
Kolega Tyrol, hvala na lijepim željama..Bit ce nesto, treba nesto novaca i malo strpljenja..Novu montazu mi se ne da kupovati,vec sam se istrosio, sram me reci..zato bih rado uzeo rabljenu od nekog..A kad skupim malo sredstava, planiram si kupiti cz 557 ili 550..Vidjet cemo kako ce se pokazati i koliko ce kostati ovaj novi..A na noviju pusku ce onda ici i nova oprema..Končanica na mojem wetzlaru je No 1. , debeli "T".Prvom prilikom cu ju slikat i postati.

Kizzo06:
koliko po vama vrijedi jedan hensoldt 1,5-6x36.
Optika je stara,ali nikad montirana,u original kutiji, sa suhl montažom.
Končanica je 4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju