Optike i nosači > Optike
Internet kupovina - optika
springo:
--- Citat: tmofardin - 25. 04. 2013. 21:08:35 ---Da, sad ne znam da li se plaća carina, rekli su da ovisi o zemlji destinacije tj. o zakonima.
Možda netko zna iz iskustva?
Jer kad napravim narudžbu, sve skupa mi ispadne ok cijena, ne znam da li je to sve što bi trebalo platiti
--- Kraj citata ---
Ako bi ti diler nekim slučajem i htio poslat staklo za HR, formula bi ti bila otprilike ovako:
Ukupna cijena optike (optika+poštarina) + 10% (koliko mi se čini da je carinska stopa) + PDV.
Ne znam dal bi ti još nakalemili kakve troškove, ali sve je moguće.
Za detalje najbolje ti je informirati se na http://www.carina.hr/Carina/CarinskiPostupakPosta.aspx
Fratt:
Opticsplanet ne šalje za RH.
Harry P.:
--- Citat: tmofardin - 25. 04. 2013. 21:08:35 ---Da, sad ne znam da li se plaća carina, rekli su da ovisi o zemlji destinacije tj. o zakonima.
Možda netko zna iz iskustva?
Jer kad napravim narudžbu, sve skupa mi ispadne ok cijena, ne znam da li je to sve što bi trebalo platiti
--- Kraj citata ---
cca sveukupno 305 dolara
tmofardin:
--- Citat: Fratt - 25. 04. 2013. 23:21:26 ---Opticsplanet ne šalje za RH.
--- Kraj citata ---
Kad sam slagao narudžbu mogao sam staviti za RH.
Ali svejedno jer imam priliku da imam nekog u italiji a za tamo je puno jeftinija poštarina+porez. Jedino za carinu ne znam to cu pogledat.
Hvala
Acido:
ako ti nije baš hitno, za carinu ti je nabolje počekat do 1.7. ukidanje granica i iz italije ga dovezeš za tse ik-tak... ili ako imaš nekog u americi da se sprema da ti dođe u posjet... d4 :tommy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju