Optike i nosači > Optike
IZBOR OPTIKE ZA LOV U POGONU
Traper.:
To vece vidno polje od 1-2 metara neznaci apsolutni nista.
A koliko vidim sve tri osim kahlesa su vtoro razredni u njihovom ponudi.
Kahles helia 5 je perjanica modela kod kahlesa e sad dali to nesto znaci neznam ali ja bi ipak
uzeo kahlesa.Normalna cena u sporedbu sa ostalim brendovima a nudi provereni kvalitet. zagi
Pozdrav i srecno sa izborom. d4
perop:
--- Citat: Traper. - 03. 12. 2020. 15:01:19 ---To vece vidno polje od 1-2 metara neznaci apsolutni nista.
A koliko vidim sve tri osim kahlesa su vtoro razredni u njihovom ponudi.
Kahles helia 5 je perjanica modela kod kahlesa e sad dali to nesto znaci neznam ali ja bi ipak
uzeo kahlesa.Normalna cena u sporedbu sa ostalim brendovima a nudi provereni kvalitet. zagi
Pozdrav i srecno sa izborom. d4
--- Kraj citata ---
teaa
Sve je to slično ali Zoom X6, veće vidno polje i imaš Leicu a razlika je negdje oko 1000 kn.
zagi
trapavi:
Nisam naravno nikad imao Leica optiku ,m no najkvalitetnije ili tu negdje a time i najskuplje optike i optički instrumenti su Leica . Imali smo u firmi foto da kažem sekciju , bilo je tu foto objektiva svih mogućih od najmanjih do onih najvećih . Naravno bili su Leica i bili skupi ko Svetog Petra kajgana . Foto aparati mislim da su njihovi bili najskuplji ,kao imedicinski instrumenti gdje je bila važna kvalitetna optika .
Ako su sa optičkim nišanima košto su uvjek bili sa optičkim instrumentima bez razmišljanja bi uzeo njihov proizvod .
roger:
Na americkom trzistu Leica je TOP brand, u rangu sa zeiss, swarovski, S&B - i u tom cjenovnom rangu. Zanimljivo da je kod nas manje poznata.
pepi3:
Ima i Leica nekoliko nivoa kvalitete.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju