Optike i nosači > Optike
Koja od ovih odabrati
ivo samoborec:
....ne zajebavajte covjeka...ljepo Vas je pitao od ove tri verzije......... teaa.Koliko on voli zum to je njegovas stvar i njegovi novci......ak se vec radi o expresici mislim da ce tu puskicu koristiti za lov pogonom ili brzo pucanje.Sto ce mu zum od 8x ako mu svinjce iskoci iz zbunja na 15...20 metara.....ajde pucaci pronadite ga na optici tako brzo da odstrijelite....to moze samo John Wayne
Lazar:
kolega kupi koji dobijes naj jeftinije , posto se time lovi preko dana sve jedno koji sva tri su dobra , kodmene bi odlucila cijena , naj jeftiniji bi doso na pusku pa makar to bila i 2 €
papkar:
Kolega traper daj nam nešto reci dal češ tu pušku koristi isključivo za lov DS prigonom? Ako je tako ja bi razmislio o aimpoint, koji je duplo jeftiniji od ovih gore, a kad se ga privikniš mislim da nema ništa bolje za taj način lova!
Lazar:
aimpoint na skupoj expres pusci ti je isto ko sangajke na armanijevom odijelu teaa
perop:
http://www.elcansightingsystems.com/
Dobra ne dovoljno poznate kombinacije brzog, bliskog i dalekog pucanja. Optika uporabljiva za sumrak i jutro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju