Optike i nosači > Optike

LEICA - optika

<< < (3/6) > >>

File:
Ja isto mislim da bi možda mogla bit najskuplja među skupima.Ne sumljam u kvalitetu nadam se da će bit kvalitetna ko i ostali proizvodi koje rade.
Možda nas iznenade pa uvedu neku penetrirajuču cijenu koja če  bit korekt pa je i mi maleni pribavimo

Antezg:

--- Citat: File - 20. 01. 2009. 23:33:53 ---Ja isto mislim da bi možda mogla bit najskuplja među skupima.Ne sumljam u kvalitetu nadam se da će bit kvalitetna ko i ostali proizvodi koje rade.
Možda nas iznenade pa uvedu neku penetrirajuču cijenu koja če  bit korekt pa je i mi maleni pribavimo

--- Kraj citata ---

Cijena će sigurno biti izuzetno penetrirajuća-u novčanik  happi ,ali u kvalitetu uopće ne sumnjam.

Neno:
Evo da ne otvaram novu temu Leica optike pojavile su se u prodaji kod Austrojagda.
Cijena za model ER 2,5-10X42 je 1399 € za sada vidim samo 42 objektiv u ponudi, o kvaliteti če nadam se neko upučeniji jer cijena može stat ako im je kvalitet na razini dvogleda.

perop:
Profesionalni lovci i testovi govore sve najbolje o ovoj optici dakle vrhunska. Skupa i kvalitetna
 teaa  z10

Goran:
Leica optike se prodaju vec godinu dana u NZL i dosta dobro idu a komentari su odlicni. Ovo je bio test prije pripreme za globalnu prodaju na manjem i iskusnom trzistu sa teskim lovackim terenima. Dosta pozitivnih komentara za kvalitetu stize iz nekoliko tamosnjih magazina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju