Optike i nosači > Optike

leupold vx 2 i vx 3 razlike?

(1/3) > >>

mance25:
zapeli mi  za oko leupoldi pa bi molio da mi pomognete time što ćete mi opisat razlike. hvala!

DejanG:
Optički mala razlika i to tek pred veče, razlika nekoliko minuta. Mehanički je bolji VX-3 a razlika u cijeni sve govori, ko ima novca ipak je  bolje uzeti VX-3 a i VX-2 će zadovoljiti sve lovačke potrebe. Skoro je rođak kupio VX-2 3-9x50 Duplex i to je savršenstvo slike i končanice, montiran na Zastavin karabin i montažu Leupold STD-fiksnu, postignuta grupa od 11,2mm na 100m. Koji god da kupiš nećeš se pokajati.  zagi

mance25:
ok, to mi je onda must have optika!!!

DejanG:
Uživaj uz LEUPOLD jer to je najbolja optika na svijetu po tim cijenama i doživotnom garancijom! Mehaničkim rješenjima ne zaostaje za SWAR...Zeisom, i drugim poznatim.
Bio je čovjek kod mene u lovu, gost iz BG, popeo se na orah koji je visok 5m, u jednom momentu padne mu puška za optikom na zemlju, mislili smo da se raspala optika. Sutradan posle lova probamo i na 100m drži grupu kao što je i bila. Na karabinu je bio LEUPOLD VX-2  3-9x40 i izdržao pad bez problema. To mnogi drugi koji su više puta skuplji ne bi izdržali.  zagi

mance25:
jel netko zna gdje se u hrvatskoj kupuju leupoldi? mene osobno interesira vx 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju