Optike i nosači > Optike

Meopta meopro vs. tasco titan vs. nikon prostaff?

(1/4) > >>

galee23:
Znam da su se ove optike spominjale stotinu puta.Ali nisam siguran niti imam iskustva da bih mogao odrediti koja bi bila kvalitetnija i bolja kupnja..Moze vaša sugestija?Hvala kolege..Inače,cijena meopte meopro 3-9x42  bi bila oko 2800kn tasco titan 1-6x42 dobim za 2000 kn za gotovinu,a nikon prostaff 3-9x40 je oko 1600kn..
Dobra vam kob! z10

Fratt:
Meopta.
Mada svi u toj klasi ce odraditi posao...ovaj poredak sto si naveo nekako odgovara.

evaeva:
Tako i cijena diktira redoslijed, Meopta, zatim Tasco jer imaju okular 42 i na kraju Nikon sa okularom 40, sve su to dobre i uporabljive optike za svakodnevne lovove.

galee23:
Meopta je zaista ostavila najjaci dojam na mene.Pregledao sam ih u istim uvjetima i čistoća slike kod nje je bila najizraženija.. archery Tasco doduše ima tubus 30mm a meopta 25,4..Kod nikona je takodjer 25,4.Nisam primjetio značajnu razliku po tom pitanju.Kod nikona mi se končanica ne svidja jer je dosta tanka.Na prve dvije je-german 4..moja omiljena. :pferd: m1 z30
Hvala svima na trudu oko odgovora..

VEThunter:
Ako ti Nikon igra, onda razmisli i o Nikon Monarch, on je cijenom između Tasca i Meopte, a kvalitetom bar klasu bolji od prostaffa. Iako se na kraju se svodi na ono što su ti fratt i evaeva rekli.
 d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju