Optike i nosači > Optike
MTC Mamba 4-16x50 Optics
Jakyy:
Poštovani kolege, paniram kupnju optike, nakon svega ponuđenog, a i cijenovno pristupačnog zapela mi je za oko optika MTC Mamba 4-16x50 sa osvjetljenom končanicom ili crvenom točkom. Planiram je ugraditi na karabin CZ 550 Lux, cal 30-06.
Navodno riječ je o Engleskoj proizvodnji sa Japanskom optikom.
Jedan od trgovaca rekao mi je, da se vani, konkretno u Italiji ta marka optike dobro prodaje već 10 godina i da ih je i on sam dosta prodao, kako kaže do sada nije imao nikakvih primjedbi i reklamacija.
Zanima me da li netko ima ikakvih iskustava ili saznanja o toj optici i proizvođaču i kakav joj je zaista omjer kvalitete i cijena. Cijena se kreće između 3000-3300 kn.
Jakyy:
Izgleda da je ovaj proizvođač i vrsta optike zaista mistična...
JANEZ L:
Lp!
Kako kaže SSg čista zagonetka i nepoznano. Ovo je njihova domača web stranica i tamo možeš pogledati. Po cjeni kazao bi donji- srednji rang. Ja bi još jedan put premislio ili bolje tri put.
http://www.mtcoptics.co.uk/
Lovski zdravo
Janez L
proof:
jedan moj kolega je stavio optike iz serije mamba na 2 nova karabina. od njega sam čuo samo pohvale za optiku. oni su ih čak probali i na 375 H&H i sve su izdržale. pogledao po danu i sasvim su ok. baš ću ih probati u sumrak pa javim rezultate.
Jakyy:
Hvala na linku Janez L. z10
--- Citat: proof - 08. 07. 2009. 19:25:45 ---jedan moj kolega je stavio optike iz serije mamba na 2 nova karabina. od njega sam čuo samo pohvale za optiku. oni su ih čak probali i na 375 H&H i sve su izdržale. pogledao po danu i sasvim su ok. baš ću ih probati u sumrak pa javim rezultate.
--- Kraj citata ---
Proof javi iskustva kako se ponaša u sumraku! z10
Koliko je do sada sa njom cca komada streljiva ispucao?
Na internet stranici pišu da je optika pogodna za sve kalibre zračnih pušaka,
pa sve do kalibra .50 BMG (ukratko prihvatljiva za sve kalibre).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju