Optike i nosači > Optike

Nightforce optike

<< < (2/3) > >>

lovac 1:
Nabavio sam 338 lapua, na sebi ima meoptu 3-12x 56, skinuo sam je i narućio iz Slovenije(Postojna)
Nightforce 8-42x56. cijena je oko 1800 eura, kad se odbije njihov porez cijena je OK.
Frend ima istu priću, na 800 metara padaju divojarci ko od šale, samo ako su vremenski uvjeti OK.

sile:

--- Citat: lovac 1 - 17. 02. 2010. 18:17:42 ---Nabavio sam 338 lapua, na sebi ima meoptu 3-12x 56, skinuo sam je i narućio iz Slovenije(Postojna)
Nightforce 8-42x56. cijena je oko 1800 eura, kad se odbije njihov porez cijena je OK.
Frend ima istu priću, na 800 metara padaju divojarci ko od šale, samo ako su vremenski uvjeti OK.

--- Kraj citata ---
d4.... koji karabin si uzeo u 338 lap.magu. ? daj više detalja o njemu

zhrvoje:

--- Citat: lovac 1 - 17. 02. 2010. 18:17:42 ---Nabavio sam 338 lapua, na sebi ima meoptu 3-12x 56, skinuo sam je i narućio iz Slovenije(Postojna)

--- Kraj citata ---

Gdje se to love divojarci na 800 metara? Sto se stvarno nije moglo prici blize ili...

Goran:
Imam jednu optiku NF 3.5-145x50 sa starom koncanicom iz 2001 pa ako nekog zanima da kupi. Koristena neko vrijeme pa skinuta sa puske i zamjenjena drugom. Odlicna za takmicenja i lov cekanjem ili iz zasjede. Koristio na 243W i odlucio sacuvati za neka druga vremena jer je bila predobra za lov i bilo mi zao da se unisti. Novi model F1 je jos bolji i idealan za novije kalibre kao 300WM ili WSM's izbor koncanica odlican i puno bolji nego prije. Kvaliteta ovih optika je stvarno dobra meni bolja od leupolda i nekih drugih ali necu spominjati imena.

Goran:
http://nightforceoptics.com/nightforcescopes/RETICLES_OVERVIEW/RETICLES_DETAIL/VReticleInstructions.pdf
Ako nekog zanima koncanica za gadjanje meta na vecim daljinama. Ovaj radi odlicno od 6.5x55 do 338 Lapua M bez problema. Potrebno je namjestiti pusku tacno 200 m nula i onda do 600 m radi ko sat. odlicna stvar je da ima urezane pomake za 5 i 10 milja vjetar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju