Optike i nosači > Optike

Nikko Stirling

<< < (2/9) > >>

twingi:
Treba mi optika za rodjaka za Zastavin 7 mm Rem. Mag. Firma TORZOKOM iz Prijedora ima Nikko Stirling optike na koje daju 10 godina garancije na sve kalibre ukljucujuci i 7mm Rem Mag, kao i 300 WM. Cijena je relativno povoljna ako se uzme u obzir garancija i izbor uvecanja koju imaju u ponudi. Za Diamond seriju tvrde da su 100 % radjene u Japanu. Vrijedi li se upustiti u ovu trgovinu ( budzet je 500 km/250 eura) ili se za te pare moze naci nasto bolje?

evaeva:
Obično te se optike rade za sportsko zračno oružje, za te novce uzeo bih nešto iz Nikonove ponude.

Kizzo06:
Ja sam sinoć na čeki imao jedan karabin na kojem je N.Stirling eurohunter 3-12x56,a na drugom je zeiss 1,5-6x42.
U sumrak je neusporedivo bolja slika na zeissu bez obzira na veći promjer objektiva na Stirlingu...
Inače N.S je  na 22-250 i nema problema sa držanjem šusa,a ima i crvenu točkicu.

twingi:

--- Citat: evaeva - 07. 04. 2013. 04:17:54 ---Obično te se optike rade za sportsko zračno oružje, za te novce uzeo bih nešto iz Nikonove ponude.

--- Kraj citata ---
Koji nikon osim Monarcha moze na 7 mm rem mag?

SL1982:
Ja na malokalibarskoj pušci imam Nikko Stirling - Mountmaster 3-9x32 i nemam nikakvih problema, za tu lovu je ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju