Optike i nosači > Optike

NIKKO STIRLING Gold crown deluxe

(1/2) > >>

magwin:
Nikko Stirling Gold Crown 6x40 -informacije i iskustva molim...

magwin:
Na ovoj piše Nikko, mislim da to nije Nikon.

twingi:
Nikko je ispodprosjecna jeftina optika loseg kvaliteta i nije isto sto i Nikon, nije cak ni blizu! Prijatelj je imao, ne sjecam se uvecanja, al znam da je imala cudne sjene po vedrom danu, a u sumrak je bila neupotrebljiva. Sto se tice mene ja bih to zaobisao! Pozzz!

File:

--- Citat: twingi - 28. 05. 2008. 18:41:14 ---Nikko je ispodprosjecna jeftina optika loseg kvaliteta i nije isto sto i Nikon, nije cak ni blizu! Prijatelj je imao, ne sjecam se uvecanja, al znam da je imala cudne sjene po vedrom danu, a u sumrak je bila neupotrebljiva. Sto se tice mene ja bih to zaobisao! Pozzz!

--- Kraj citata ---

Ljudi o onom o čemu ne znate dovoljno ne pričajte ili bar na kraju stavite upitnik,nikko stirlimg je korektna optika za još korektniju cijenu japanske tehnologije i starja je nego sve ove hvaljene meopte hakko itd. nikko stirlin diamond model kojeg posjedujem je bolji nego sve druge opzike koje imam kući a nemam baš nepoznata smeća,volio bi na druženje sljedeće ponijet arga i zbrojovku sa nikko optikama pa da malo testiramo i da medo ponese svog također sa nikko optikom da se ljudi upoznaju i da nebi bilo ovakvih komentara.Inaće nikko stirling je u engleskoj best buy optika i nema reklamacija d4

twingi:

--- Citat: ---Ljudi o onom o čemu ne znate dovoljno ne pričajte ili bar na kraju stavite upitnik,nikko stirlimg je korektna optika za još korektniju cijenu japanske tehnologije i starja je nego sve ove hvaljene meopte hakko itd. nikko stirlin diamond model kojeg posjedujem je bolji nego sve druge opzike koje imam kući a nemam baš nepoznata smeća,volio bi na druženje sljedeće ponijet arga i zbrojovku sa nikko optikama pa da malo testiramo i da medo ponese svog također sa nikko optikom da se ljudi upoznaju i da nebi bilo ovakvih komentara.Inaće nikko stirling je u engleskoj best buy optika i nema reklamacija
--- Kraj citata ---

Lijepo sam naveo primjer iz prakse i nisam pricao napamet. Mozda je optika kroz koju sam gledao bila losa, ali znam ljude sa nekih foruma koji ce isto ovo ili slicno reci, ljudi koji znaju sta valja. Ja isto mogu sumnjati u tvoje iskustvo zbog cinjenice da Meoptu trpas u kos sa hakkom i nikkom! Meopta je optika daleko bolje klase. Takodje, porediti Nikko i Nikon je u najmanju ruku neozbiljno. Pa i sam Nikko je posegnuo za marketinskim trikom i dao slicno ime tako da dovoljno neupuceni ljudi to smatraju istim proizvodom!
Pozdrav!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju