Optike i nosači > Optike

NIKON optike

<< < (31/64) > >>

VEThunter:
I ja sam se uvjerio u povoljne cijene Fototecha...  d4 Kako se već neko vrijeme raspitujem za optike, došao je red i da "ispipam" Nikon optike. Evo jedan primjer:
Monarch III 2,5-10x42 u Fototechu košta nešto iznad 2600 kn i daju 30 godina garancije (ok, trenutno ga nemaju, ali po narudžbi stiže najkasnije za 45 dana kažu)! Ista optika na optics-trade u Slo koštala je cca 3800 kn, a sad kao na sniženju 3500 kn. Čak na optics-planet u USA je koštala 3100 kn, a sad na sniženju 2200!
Pošteno, nema šta  bravooo!

Pozdrav  d1

simba:
Kolega Vethunter dali si možda isprobao monarcha u sumrak kakva i mu je vidljivost?

VEThunter:
Simba, na žalost nisam i ne znam  kad ću...
Vikendi u veljači su mi popunjeni i mislim da neću skoro na čeku  paci
Jedini dojmovi koje imam su oni kod upucavanja. Slika je poprilično bistra, a klikovi slušaju.
Premda je teško procjenjivati samo jednu optiku (bar meni)-trebala bi biti još koja pa da se procjena zapravo svede na usporedbu.

d1

simba:
Hvala na odgovoru,ako uspiješ isprobat napiši naime ja bih kupio novu optiku pa mi se cijena čini ok.Lovim kao i ti isključivo čekanjem pa me zato zanima.

JANEZ L:
Lp!

Možda ko zna, kolko kod Fototeh košta ovaj model, jer na sajtu ne pronađem cijenika... zagi

http://nikon.com.hr/hr_HR/product/sport-optics/riflescopes/monarchiii/m3-5-20x44-sf-np

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju