Optike i nosači > Optike
NIKON optike
grga33:
--- Citat: Neno - 11. 03. 2013. 16:03:11 ---
--- Citat: grga33 - 11. 03. 2013. 14:56:25 ---a koja bi optika pasala za kalibar 7 mm rem mag zagi
--- Kraj citata ---
Nače se nešto u jamerike ;)
--- Kraj citata ---
ne znam ni sam sto bih, puno toga, mozda i narucim nesto zagi
grga33:
--- Citat: springo - 11. 03. 2013. 16:15:06 ---U principu, optiku ne kupuješ po kalibru, nego po namjeni.
--- Kraj citata ---
znam ja to ali mene zanima koja od navedenih drzi moj kalibar
evaeva:
Trebale bi ga držati sve serije Nikon optika, Prostaff je najjeftinija pa bi je ja osobno izbjegao, sve ostale d4.
Traper.:
--- Citat: boni - 11. 03. 2013. 14:36:54 ---evo konačno sam namontirao nikona na m98,izgledom i montažom sam za sada zadovoljan,još ga nisam probao jer sam ograničen s vremenom radi posla,upucavanje i montaža je djelo kolege milana(milancera na forumu,firma target d.o.o.),sve pohvale za njega ,montaža je skidajuća i tunelska jer je morala biti visoka radi kočinice pa kad je visoka onda neka bude i tunel. z10
--- Kraj citata ---
Kolega kad pogledah sliku sa montaze prvo sta mi je sinuo je ... ma koliki vrat ima ovaj covek..
jako lose je sela nekoiko cm od cevi. Ali ako tebi odgovara onda ok.
twingi:
Mislim da je svenk generalno previsoka montaza, barem ovaj model koji je najzastupljeniji kod nas. Leupold QR ili STD po meni su mnogo bolja opcija za novac koji kostaju, naravno ima i boljih. Optika mora biti sto bliza osi cijevi iz vise razloga. Ipak, ako je kolega zadovoljan ne treba mu kvariti veselje. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju