Optike i nosači > Optike

NIKON optike

<< < (50/64) > >>

ivek88:

Ja ti imam 3-9x50 bdc...

Meni je oke.., nije nekaj posebno!!

wortexhole:

--- Citat: lovac86 - 28. 05. 2013. 22:43:28 ---Kolege dali ima tko iskustva ili nešto zna o Nikon Prostaff 3-9x40 Matte BDC?
Inače ju planiram kupiti ali bih prvo čuo ako netko ima kakvih dobrih ili loših iskustva sa istom ili sličnom.

--- Kraj citata ---
Ja sam ti imao PROSTAFF 3-9X40 na 8x57 karabinu i bio sam zadovoljan.
Nikakvih pomaka končanice kako su me neki uvjeravali da će biti nije bilo, to je u tom cjenovnom razredu sasvim OK optika i po meni možda i bolji izbor od nekih drugih proizvođača jer je NIKON ipak netko i nešta u svijetu optičkih proizvoda, a siguran sam da su dio tog znanja prenjeli i na proizvodnju optika.
Ja sam moju prodao isključivo iz razloga jer mi se ukazala prilika za jednog dobrog ZEISS-a za pristojne novce i to je jedini razlog, inače bih ju imao i dan danas.

lovac86:
Hvala kolege  zagi
Planiram ju staviti na CZ 550 lux  30-06, još samo nađem neke nosače i to je to  happi

wortexhole:
Nosače sam ja kupio kod Domjankovića u ono vrijeme, provjeri da li još uvijek imaju na zalihi, samo ne znam da li misliš stavljat Schwenk ili fiksne ?
 teaa

boni:

--- Citat: lovac86 - 28. 05. 2013. 22:43:28 ---Kolege dali ima tko iskustva ili nešto zna o Nikon Prostaff 3-9x40 Matte BDC?
Inače ju planiram kupiti ali bih prvo čuo ako netko ima kakvih dobrih ili loših iskustva sa istom ili sličnom.

--- Kraj citata ---
ja sam također nedavno nabavio nikon prostaff 3-9x40 i do sada sam prezadovoljan,nisam je još isprobao na divljači ali na meti se pokazala odlično.savršen omjer cijene i kvalitete,samo je u mene NP končanica zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju