Optike i nosači > Optike
NIKON optike
salic:
Prvo provjeriti montažu, a poslije optiku. Kolika je garancija?
JANEZ L:
Lp!
Ništa nije Boni, to ti je Prostaff... sor d1
Lovski zdravo
Janez L
Macak:
--- Citat: boni - 02. 11. 2014. 19:10:26 ---pozz,imam nikon prostaff 3-9x40 na karabinu 8x57,montaža je swenk,optika upucana i sve bilo ok,grupa pogodaka na 100 metara unutar 4 cm,nosio je par puta na izlazak na srndaca i kad je doslo na svinje imao prriliku pucati i naravno promasaj,poslje probam u metu i nosi mi desno 90 cm i gore 20 cm,katastrofa,sta bi moglo da bude?samo da napomenem da mi nije nikako pala i samo sam je ja koristio paci
--- Kraj citata ---
Prostaff ti je radjen za zracnice i mk. Uzmi nesto kavalitetnije i neces imat vise takvih problema.
evaeva:
Na nekim optikama prilikom pomicanja okulara pomiče se i končanica...................i to upravo u tolikom odstupanju.
ullazurr:
Ja sam imao na karabinu u kalibru 8x57 prostaff 3-9x50 preko 2 godine. Nikakvih problema nije bilo. Ako je do optike imas 10 godina garancije na nju. Smetalo me je jedino sto na dočeku div. svinja u sumrak i na mjesečini sam znao vidit ds a nisam vidio križ jer je bio tanak. Problem sam rješio tako da sam kupio nikon monarch 3,5-10x50 sa crvenom točkom...... Vrhunska stvar. Prostaff je sad kod prijatelja na 308w. Isto radi bez problema..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju