Optike i nosači > Optike

NIKON optike

<< < (60/64) > >>

Dadx:
 Zagrize bas i nisam, nego gledam optiku u tom cjenovnom rangu. Gledam da su se monarch 3 i 5 pokazale jako dobro, pa me interesira kaj ljudi misle za sedmicu, malo sam skeptican zbog izrade u filipinima, i relativno kratkog roka garancije

Iggy:

Danas su više manje sve optike izrađena u Kini ili Filipinima. Neke se rade u SAD-u i Japanu, a Europske u EU.

Gledaj kad kupuješ optiku da ti nije manja garancija od 10 god.

Sve optike iznad 5 000 kn su dobre optike.

Znam da je nikon monarch gold izrađen u Japanu. Imaš ga u Puškarnici ZG 2.5-10x50 za 7500 kn.

Garancija je 30 god.

evaeva:
Zna li netko kolika je garancija na Nikon Monarch E 1.5-6x42 kupljen u Puškarnici..........
Prizna li garanciju Fototeh ili Puškarnica ili optiku odnijeti u Etran...... paci paci

dalmatino:
Sa optikom ide pisana garancija Nikona na tip i tvornički broj optike od 30 godina. Ovo si trebao dobiti pri kupnji optike !!! Naravno, samo ako se radi o originalu i kupnji kod ovlaštenog distributera. Ja bi kontaktira ovlaštenog distributera, a nije problem  poslati dopis  i centrali za Europu. Ako nije tako ??

Milan26:
Jel mozda ima neko PROSTAFF 7 2.5-10X50 ima ga na akciji za nekih 2600kn ili ako imate nesto drugo za preporucit. z14

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju