Optike i nosači > Optike

NIKON optike

<< < (12/64) > >>

Dubravko:
Pitanje za eksperte?

Šta je isplativije uzeti Nikon monarh ili zeiss conqest, dakle sa kojim se dulje i bolje vidi u sumrak, a pritom uzevši u obzir i cijenu koji je isplativiji?

Lazar:
neznam na koji model nikona mislis , al za lov po noci je ovo minimum http://www.nikon.de/product/de_DE/products/broad/1743/overview.html

Macak:
Ja imam Nikon Monarh 3,5-10 50 i za tu cijenu za koliko sam ga nabavio novog (500€), nemozes nesto bolje kupiti u toj kvaliteti. Mislim da jedan Swarovski,  Zeisu, Leupold itd. ne nude vise od Nikona, ali su zato 3x skuplji...

Lazar:

--- Citat: miroslav_dabic - 20. 01. 2009. 00:59:51 ---
--- Citat: twingi - 22. 02. 2008. 14:03:19 ---
--- Citat: thunder11 - 10. 12. 2007. 18:07:11 ---Nikon je fenomenalna optika mada onih x50 nije moja preporuka. Vishe volim manje objektive. x44 Max za mene! Jedan moj drugar je uzeo Monarha i prezadovoljan je njome. Uostalom ko ne bi!

thunder11

--- Kraj citata ---

Da ti nisi na mene mislio? ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
Sta je ovo kod monarcha naprijed vidim da moze ovaj obijektiv da se okrece,,ima neke podeoke?zbogcega je to?i ovaj nastavak sto se navrce zasta sluzi?

--- Kraj citata ---
zavrni ti to po mjesecini , sunca se neboj

Dubravko:

--- Citat: Dubravko - 23. 02. 2009. 17:38:04 ---Pitanje za eksperte?

Šta je isplativije uzeti Nikon monarh ili zeiss conqest, dakle sa kojim se dulje i bolje vidi u sumrak, a pritom uzevši u obzir i cijenu koji je isplativiji?

--- Kraj citata ---

konkretnije monarh 2,5(ili 3,5)-10x50 ili conqest 3-9x50

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju