Optike i nosači > Optike
NIKON optike
mac421:
po meni kod nas je to sto valja od Nikona je serija Monarch 3, E, X, jer to jedino mozes kupiti preko ovlastenog dilera, a vrede svake kune
cindro:
nikon prostaf 3-9X50 u SAD-u košta oko 200$, ima doživotnu garanciju ( o tim doživotnim je bilo rječi na forumu ), zašto ovlašteni diler nebi ponudio i ostale modele Nikona, za lovce slabije kupovne moći? Ako netko ima iskustva s tim prostaf-ovima neka ih iznese, kakve su razlike izmenju prostaf-a i monarcha, osim u propusnosti svjetla i cjeni naravno? U RH za te novce nemožeš kupiti ništa, eventualno Nikko Stirling Diamond, za oko 1500 kn, ali za njega 80% lovaca nikada nije ni čulo pa radije kupe npr. pro-lux.
GregaK:
Ajmo ljudi! Jel nitko ne koristi Nikon prostaf! Gledao sam ga prek interneta i možeš ga naručit za oko 220 evra sa svim porezima i stoškima! Ima nastavljivo paralaksu! Meni se čini OK!
Šta kažete?
LZ
Grega
mac421:
--- Citat: GregaK - 12. 12. 2009. 14:27:13 ---Ajmo ljudi! Jel nitko ne koristi Nikon prostaf! Gledao sam ga prek interneta i možeš ga naručit za oko 220 evra sa svim porezima i stoškima! Ima nastavljivo paralaksu! Meni se čini OK!
Šta kažete?
LZ
Grega
--- Kraj citata ---
dragi kolega kod nas je red da se prvo prestavi, a onda nakon toga sudjelujes u raspravam , pitanjima i odgovorima nemoj sto zamjerit nista zlonamjerno d4
GregaK:
Nema problema!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju