Optike i nosači > Optike

Norconia 3-9*56

(1/4) > >>

grga81:
Dali netko koristi ovu optiku norconia 3-9*56sa crvenom tockom. Ja ju mislim stavit na karabin 8 57 koji koristim par puta godisnje! Covjek koji prodaje kaze da za tu cijenu su ok. I da nije imao reklamacija jos na njih. Cijena je oko 1500kn

vuk sa motajice:

--- Citat: grga81 - 14. 03. 2012. 18:47:26 ---Dali netko koristi ovu optiku norconia 3-9*56sa crvenom tockom. Ja ju mislim stavit na karabin 8 57 koji koristim par puta godisnje! Covjek koji prodaje kaze da za tu cijenu su ok. I da nije imao reklamacija jos na njih. Cijena je oko 1500kn

--- Kraj citata ---
Za te pare ja bih kupio optiku Redfield povećanja 2-7x33 ili 3-9x40 jer kako sam cuo od ljudi koji koriste ove Redfield optike odlicno drže šus i slika im je super a Norconia je kinez čisti.Imao je kolega i nakon 2 sezone ju je bacio.Redfield kosta oko 200 eura ali se i isplati kupiti ga.

ges:
Moj kolega je jednu takvu kupio prije 7-8 godina,imao ju na 8x57. Zajedno sa tim karabinom ju je prodao. Kupio je prije 3 godine istu takvu,isto je stavio na 8x57 i kaže da je ta druga dosta lošija od prve,posebno što se tiće vidljivosti u sumrak. Inače obje drže šus,cca 50 do 100 metaka godišnje.

JANEZ L:
Lp!

Grga kaži ti meni zašto očeš koristiti ovu pušku? Za čekanje svinja u sumraku ili za pogonske lovove...? Jer znaš moj moto..."Malo para, malo muzike..." Žao je to istina... sor sor sor Pa nisam nikakav tajkun, le realno osmatram stvar... d1

Lovski zdravo
Janez L

Falkon:
Grga ne kupuj tu Norkoniu. To more služit samo za tuč orihe, a i za to je bolji bat (i jeftiniji).
Sve koje znam su počele prije ili kasnije štekat. Ili padaju končanice, ili preskaču klikovi, uglavnom bjež od toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju