Optike i nosači > Optike

NORCONIA Optike

<< < (2/13) > >>

Štef:

--- Citat: fazan - 26. 11. 2007. 15:27:51 ---Slažem se s Medom,ali je moj stav prema kupovini lovačke opreme da koji put treba prčekati i malo utedjeti pa onda kupiti stvar koja ima kvalitetu i dugotrajnost.

--- Kraj citata ---

Potpuno si u pravu, malo sačekati i kupiti dobru stvar koja će služiti godinama. Ovak potrošiš lovu, nemaš bog zna kaj i patiš se jer ti je žao za godinu dana kupovat novu optiku ( za koju opet nemaš para).

tomycarp:
MOLIM VAS KOMENTAR I SAVJETE ZA NORCONIU 3-9X36 NA KARABIN čZ 550 LUX. DOBIO SAM JE NA POKLON OD ŠEFA PA KAD JE VEč IMAM DA JE ISKORISTIM I KOJI BI NOSAčI PASALI . HVALA tOMISLAV pž

Huntercro:
Stavi ju na malokalibarku biti će dobra. Karabin 30-06 ima dosta jak trzaj i trebalo bi nešto jače.

Brno:
Huntercro ti je nabolje odgovorio.
Ja sam svojevremeno kupio norconiu 1,5-6X42 tubus 30mm i delovala je na oko i marktinški OK, mečutim sranje živo da izvinete na izrazu, jedva sam je uvalio jednom za 223, nije mi se javljao više verovatno ili drži ili je on nekom isto tako uvalio,nadam se da je za 22rl. 8)

Štef:
 Istu optiku (1,5-6x42) sam stavio na ZH (7x57r) prije par godina i nisam do sada imal problema ali samo da znaš nije to baš neko cviječe. Nosač sam kupio originalni za ZH u trgovini Moni,mislim da je bila cijena oko 700,00 Kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju