Optike i nosači > Optike
NORCONIA Optike
sokol:
Do sto komada (norma orix i vulkan)
strijelac:
Što se tiče Norconia optike ja je imam već 6god.6x42,nikakvih ptoblema nikad nisam imao.Ispucao sam iz 3006 oko 100kom.streljiva i nikad ništa.Vidno polje mi je veće i veća je ćistoća slike nego li mi na bratovom Zeissu.Prije nje na pušci mi je bila Bushnel,ali zbog pada u šumi morao sam je mijenjati,i mogu vam reći da sam više zadovoljan sa Norconiom.
Antezg:
E jebiga to sa Bushnellom mogu još nekako razumjeti,ali usporedba sa Zeissom... ::) ::) ::)-provjeri dioptriju na Zeissu
Neno:
--- Citat: strijelac - 27. 11. 2009. 14:39:14 ---Što se tiče Norconia optike ja je imam već 6god.6x42,nikakvih ptoblema nikad nisam imao.Ispucao sam iz 3006 oko 100kom.streljiva i nikad ništa.Vidno polje mi je veće i veća je ćistoća slike nego li mi na bratovom Zeissu.Prije nje na pušci mi je bila Bushnel,ali zbog pada u šumi morao sam je mijenjati,i mogu vam reći da sam više zadovoljan sa Norconiom.
--- Kraj citata ---
Pa imam ili sam imao optike od svih navedenih firma, ono da je Norconia bolja od Bushnella, možda i je usporediva s Banerom, Elite je daleko iznad.
A ova usporedba s Zeissom, mogu jedino reči da je taj Zeiss sigurno bio u banani ;D
strijelac:
To je onaj stari Zeeis sa metalnim kućištem,i nije baš u banani.Star je nekih 20god.i on je super,ali meni je jednostavno ovaj bolji.Možda navika...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju