Optike i nosači > Optike
Odabir idealne bestbuy optike za .30-06 sprng.
deeejan:
ok, to stoji, ko se misli bavit streljastvom ili samo vise vremena provodit na streljani, tu vec ima veze i sama puska, kalibar, trzaj, cijena municije i svasta nesto...al kolko prosjecni lovac kod nas ispuca godisnje metaka mimo lova...
plavo rame je redovito i nakon nekoliko serija glinenih golubova iz najobicnije sacmarice.
da netko ode jednom mjesecno na streljanu se malo spuckat i kolko puca u lovu, tu mislim da trzaj ne igra neku ulogu.
bar meni ne, za sada...mozda s godinama, kao sta kaze leon :) zagi
mladjo:
Ja recimo ne volim da me puška "šamara"... iz tog razloga sam uredio staru zastavu koja sa optikom ima preko 6kg... za balans ima u kundaku skoro 400 grama utega... trzaja nema... nosim ju i u pirš i na čeku i u pogonske lovove... za sad ju ni ne osjetim na ramenu... zagi naj jače ikad me "razbila" winchesterka od kolege 30-30... ispucao 5-6 komada iz nje i rame mi počelo trnut tak da više nisam mogao pucat, rekao kolegi da ju nek nosi puškaru da završi upucavanje... drugi dan rame plavo-ljubičasto, ruku nisam mogao pomaknut... strava kak me izubijala...
Neno:
Ispucao sam valjda pola tamića oštrog ref I prošle godine sam uspio da mi optika rasječe arkadu uf
Trebalo mi je dobrih par mjeseci da me prođe podsvjesan strah od trzaja.
Probajte a kolegom jednom da on puni pušku a vi pucate pa da vas iznenadi s praznom puškom, da li trzate?
deeejan:
iznenadi covjek tako sam sebe, ne znajuci da je zaboravio otkociti pusku ;D
joseph:
To da, subjektivan doživljaj, apsolutno, no trzaj je uvijek isti, osim ako nije reloading pa da je slabije punjenje...no to nije riješenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju