Optike i nosači > Optike
Opticki nisani sa ugradjenim LRF ( laserskim ocitavanjem daljine)
sile:
imam buris laserskop 4-12x42 na ssg 69 upucan na normu oryx 11,7g i odlično radi... kad bi se moglo po želji ugasiti sami ispis udaljenosti u tubusu bilo bi puno bolje raditi s njime u sumrak ili svitanje... tih 10 sekundi koliko traje osvijetljenost ispisa udaljenosti mene baš živcira... ali šta je tu je.. za te novce to je odličan uređaj
Goran:
I ja imam istog prvo bio na SSG pa onda na 7 MMRM Tikka pa onda na 223. sad sjedi u kutiji jer imaam neke druge stvari na puskama za probu i vjezbu. Novi Eliminator 3 je puno bolji o naseg starog modela ali ni ovom po danu nista ne fali za normalan lov. ima sitnica koje su popravljene i balistika je bolja i preciznija na novom nego na starom. Nosac na novom je puno bolji i tvrdji nego na starom takodje.
lovac1977:
Dosta dobri snajperi za njihovu cjenu. Prije 2 godine imao sam otiliku da probam ovaj buris ll na koleginom karabinu Remington 700 u kalibru 223 I svidijo mi se pravo. Bijo sa se zagrijo I da ga kupim ali kada smo lovili sakale temparatura je bila oko -7c I poslje nekoliko sati poceo je da ne cita daljine , pokazivao error pri odredjivanju daljine I onda prestao da radi skroz. Tada mi je kolega reko da mu se to desilo jos nekoliko puta na minus temparaturi. Ja sam odustao od kupovine jer bi ga voljeo koristiti za lov stetocina a to se ovdje vecinom radi na niskim temoaraturama. Zanima me jesteli vi imali neki taki problema. Pozz
Goran:
Meni se nije to desavalo sa mojim ali moj je bio prvi model i kod mene nema niskih temperatura a nisam ga nosio u NZ tako da ne znam ali mislim daje to jako moguce jer baterije redovno crkavaju na niskim temparaturama a nema neke posebne zastite. Jedno Leica dvogled na crkaje kad je dobro hladno ostalo od kamera do Bushnell LRF redovno prestane radit kad je dobro hladno. ja izvadim baterije stavim pod pazuhu u drzim neko vrijeme dok se ne ugriju. Steta da je tako jer kojoti se najbolje love zimi bas kad je hladno.
dulextx:
da malo osvjezim temu, naime imam dosta povoljno da uzmem optiku buris eliminator 4-12, prva serija, moze li mi ko reci kakva je to optike, sa obzirom da je to prvi njihov model sa daljinomjerom, zanima me koje ima mane, do koliko je moguce izmjeriti daljinu na divljaci , ima li kosi hitac itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju