Optike i nosači > Optike

Optika bez oznake

<< < (2/3) > >>

nazime:
Negdje je netko pitao za Hunter optiku i ja rekao da ću provjeriti jer mislim da ima netko od mojih bližnjih lovaca. Ima kum. Kupio je karabin sa optikom Hunter još prije 30ak godina od mog pokojnog dede. I karabin i optika su prošli domovinski rat i još uvijek rade odlično.
Bilo je nekih problema sa optikom pa je moj stari rastavio, očistio, sastavio i upucao(jer on ide od onog, ak je to neko sastavio, ja znam rastavit i isto tak sastavit).
Sad opet sve radi super.

magwin:

--- Citat: nazime - 04. 11. 2008. 18:47:52 ---Negdje je netko pitao za Hunter optiku i ja rekao da ću provjeriti jer mislim da ima netko od mojih bližnjih lovaca. Ima kum. Kupio je karabin sa optikom Hunter još prije 30ak godina od mog pokojnog dede. I karabin i optika su prošli domovinski rat i još uvijek rade odlično.
Bilo je nekih problema sa optikom pa je moj stari rastavio, očistio, sastavio i upucao(jer on ide od onog, ak je to neko sastavio, ja znam rastavit i isto tak sastavit).
Sad opet sve radi super.

--- Kraj citata ---

stari ti je legenda!!!!-čovjek vjeruje u logiku

Harry P.:
I meni liči na Huntera

... ili je to pravilo na Forumu, svakoj optici kojoj neznamo marku... ma to ti je Hunter  fre fre

magwin:

--- Citat: mawerick - 04. 11. 2008. 19:34:44 ---I meni liči na Huntera

... ili je to pravilo na Forumu, svakoj optici kojoj neznamo marku... ma to ti je Hunter  fre fre

--- Kraj citata ---

ma nismo mi ni svjesni koliko je to ime popularno u svijetu.U našim ušima su sve swar,zeiss....
a dugo već pratim tu marku i ima je stare već preko 35 godina

Expresica:
A da nije neki Leupold

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju