Optike i nosači > Optike

optika do 1000 kuna

<< < (7/12) > >>

perop:
 teaa

Može se pronaći na "njuškalu" pristojnih optika s nižom cijenom.
 zagi

www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search_ads&keywords=opti%C4%8Dki%20ciljnik&sort=cheap

vuk sa motajice:

A što se tiče VXR-a uvjerio si se nadam se u ono šta sam ti napisao kada si ga kupovao, dosta muzike za te novce  ;)
[/quote]
Neno nista se ja ne ljutim nego kazem svacije mogucnosti su razlicite a za VXR samo rijeci pohvale i super optika. A kako si naveo donja granica optike koja ce drzati sliku pogodaka uz dobru montazu je recimo Leupold VXI ili Meopta Artemis ili kakav Burris u toj cijeni super optike a ima i polovnjaka po oglasima a zvucnih imena.

grom:
Tko ne plati kurvu, plati doktora. Na kraju dođeš na isto. Ali nije nužno dati brdo novaca za optiku da bi bila ok. Treba tražiti, Stari Kahles 6x42 i sl., Mauser (zrak) koji je meni dobar već godinama, naći će se nešto. Što se tiče novih, a jeftinijih Redfield, Leupold ili Yukon. Ali su opet preko 2000 kuna i to je minimum da je čovjek miran. Pro lux i ostale pizdarije po meni ne dolaze u obzir . Nedavno sam usporedio moj Mauser s jednim Pro luxom, pa ljudi moji kao Yugo i Mercedes 123.

Klaja:
 Par drugara sa kojima lovim imaju optike Sutter sa iluminacijom i tubus 30. Love veoma uspešno,drži grupu što je i najbitnije ,nije vidljivost kao na Swaru itd ali da može poslužiti u to sam uveren. Cjena je u Austriji oko 90 eura.

Max011:
Nedavno je takođe razmatran sličan slučaj mladog lovca dobre duše, velikog srca, beskrajne volje ali skromnih finansija. Paralela je gotovo identična, Zastava 8x57 i koja optika sa kojom montažom? Uglavnom preovladao je stav da se poverenje pokloni polovnoj(a možda i novoj) Meopti artemis 4x32 i pikantini montaži tako da je polovna m70 8x57 200e, optika, montaža i montitranje (pomoć prijatelja) 300e, sve skockano za 500e. Da li je to dobro rešenje vreme će pokazati ali rezultati sa strelišta govore da je upotrebljivost puške na vrlo solidnom nivou. Pikantini je izabran kao dobro rešenje da ako sutrašnji eventualni dobitak na Lotou donese nešto novca za neki varijabl većeg prečnika i bogatije sumračne vrednosti uz minimum investicija primi novu optiku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju