Optike i nosači > Optike
Optika do 3500 kn
zagi:
Dragi kolege lovci interesira me vaše mišljenje o optici za karabin do 3500 kn,kao novi Nikon Prostaff 3-9x50, Tasco Titan, Meopta Meopro itd.
O optikama poput swara,zeisa,s&b,kahlesa znamo da su vrhunske,ali mene i vjerojatno još mnoge članove foruma interesira ova skupina optika koja je pristupačnija cijenom te zadovoljava potrebe lovaca koji si nemogu priuštiti nešto skuplje.
Moje je mišljenje da je bolje kupit za početak neku solidnu optiku koja je cijenom pristupačna i lovit sa njom pa ako se pokaže prilika nabavit bolju,nego dugo štedjeti da se prikupi znatan iznos i ne loviti.
To je moje mišljenje i nemora biti točno stoga vas molim da i vi iznesete svoje mišljenje i navedete optiku po vašem izboru.
Hvala.
ker:
Njemacki proizvodjac optika Bauer daje odlican omjer cijena/kvalitet ;)
Npr. ova optika je malo manje od 3000 kn,a za pogon je odlicna,a moze i na ceku..
http://www.uk.baueroptics.com/zielfernrohre/bauer-zielfernrohre---die-jagdspezialisten/bauer-15-6x42-sl.html
Ima tu i optika sa vecim uvecanjem koje su malo sukuplje,ali sve imaju ugradjen red dot konacnicu ;)
Neno:
Minox radi fantastične dvoglede i od nedavno i optike komentari po stranim forumima su uglavnom pozitivni.
Ja bih joj dao šansu.
padobranac Rusan:
Može Tasko Titan,
može Mamba (optisan) ako nije pre jaki kalibar,
može Delta, ali nisam siguran dal se uklapa u taj cjenovni rang. Pitat u Ritoša-trgovine
zagi:
Uzmimo u obzir srednje kalibre 7 i 8 mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju