Optike i nosači > Optike

Optika sa ebay-a!

<< < (12/17) > >>

Harry P.:

--- Citat: OldHunter - 12. 08. 2011. 09:41:28 ---LEUPOLD daje doživotnu garanciju i možeš samo otpremiti optiku proizvođaću i oni će bez dodatnih pitanja (račun itd.) istu popraviti ukoliko kvar nije nastao uslijed pada ili slično.  zagi

--- Kraj citata ---

Ma znam da Leupold daje doživotnu garanciju ali sam htio pitati kolegu Epabreta da mi objasni postupak ostvarivanja prava na doživotnu garanciju tj. dali je morao slati svoje podatke u Leupold, dali je morao slati serijski broj optike i slične drkice...

U biti... pretpostavljam da kod ostvarivanja prava na garanciju je potrebno navesti svoje podatke, serijski broj i slične stvari. Međutim, htio sam da kolega Epabret objasni to iz prve ruke a on čini mi se izbjegava odgovor...  fre

U biti najviše me baš zanimalo da mi Epabret objasni konkretno svoj slučaj obzirom da je naruživao optiku iz vana pa kako je on to riješio. Dali je ovjeru izvršio prodavatelj ili je Epabret morao kontaktirati Leupolda.

Vuk sa motajice je kupovao u Zagrebu i njemu su u trgovini sve riješili tako da mi je to poznato ali me zanima konkretno Epabretov slučaj.

Epabret, hvala na odgovoru unaprijed   zagi

EPABRET:
Evo odgovora sa malim zakašnjenjem,ispričavam se, a i priznajem nisam imao odgovor na to pitanje do sada,,naime, kontaktirao sam osobu od koje sam naručio optiku i pitao ga vezano za garanciju, Leupold daje doživotnu garanciju,jedina stvar je da taj proizvod moraš registrirati na svoje ime kod proizvođača. Na, mislim da je druga slika po redu, vidi se jedan obrazac "PRODUCT REGISTRATION CARD" kojeg ispuniš i šalješ ga u Leupold,na njihov trošak,,nema poštarine. Oni pri primitku tebe uvode kao vlasnika i stavljaju te u bazu,,ako dođe do reklamacije ili "kvara" optike, dovoljno je tvoja osobna i serijski broj optike ili sl. Znči svaka reklamacija ili popravak,,optiku šalješ njima s kopijom registracije i svojim podacima, i nebi smjelo bit problema!!

Harry P.:
Hvala, to me zanimalo.  zagi

EPABRET:
Ovako izgleda montirana

grga33:
super izgleda optika na karabinu cestitam  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju