Optike i nosači > Optike
Optike fiksnog uvecanja 4x
okan:
Takve optike Zeiss Jena i dan danas rade i drze vrijednost ako ih se prodaje, vidio sam jednu skroz izraubanu i staru 1600kn u trgovini, to znaci da i dalje dobro radi i a i vlasnici vecinom ni ne prodaju takve optike jer za te novce koje bi sad dobili za nju nebi s tim mogli vise kupit nesto kvalitetno.
tyrol:
Takva optika je korištena na snajperskoj pušci SSG 82 (kal. 5,45x39mm)koje su koristili pripadnici ministarstva policije i specijalnih snaga interventne policije bivšeg DDR-a. Koristili su neku verziju skidajuće montaže.
peca:
--- Citat: vuk sa motajice - 22. 03. 2011. 09:37:40 ---Dali lovite sa njima i kako su se pokazale na lovackim daljina do 150 metara,imam jednu u ponudi Zrak 4x32 pa me interesuje dali moze pokriti lov sa ceke do 150 metara u dnevnim uslovima a cini mi se ovo uvecanje dobro i kod lova divljaci u trku kao sto je lov svinja.Dajte svoja iskustva ko lovi sa ovim uvecanjem.
--- Kraj citata ---
jeli to vojna optika zrakova? odlična optika moj je striko ima na karabinu (zastava 8x57) nije loša za pucanje u pokretne mete a sa njom sam na 100 metara imao odličnu grupu u metu veličine vepra od 3 hitca svaki bi pogodio vepra u glavu pucano sa naslona dakle uslovi pucanja kao sa čeke
Max011:
Meopta 4x32 & fiksna jednodelna na zastavi 9.3x62
peca:
odlična kombinacija za svinje a dobra ta zastava jeli dorađena ili je model rađen za izvoz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju