Optike i nosači > Optike
PREMIER optike
evaeva:
Pregledavajući optike slučajno sam naišao na PREMIER optike za koje prvi puta čujem, na prvi pogled čine mi se kao taktičke vojne ili policijske a mogle bi dobro poslužiti i za long range pucanja.
Da li je se je itko ikada susreo sa ovim optikama i da li postoji neko zastupništvo za njih u Europi ??
evaeva:
Zar ovu optiku nitko nikada nije koristio, cijenom spada u najskuplje optike a valjda ni kvalitetom onda ne zaostaje za vodećih pet.
Lazar:
kostruisu je bivsi inzenjeri konji su radili kod bendera i osnovali svoju firmu u njemackoj a sklapa se u usa u fabrici koja je radila bendere za americku vojsku ,buducnost ove optike je upitno posto su izgubili igru za amere , ugovor je dobio bender, kako cujem premijer nema neku svijetlu buducnost iako je odlican ...
Lazar:
lovacka optika
http://www.alljagd.de/shop/oxid.php/shp/1/cl/details/cnid/Zielfernrohre/anid/ART3055005/Premier-Heritage-3-15-x-50-mm-Hunter/
Goran:
Premier se dobro prodavao na zadnjem Shot Show u las vegasu i mislim da im je buducnost prilicno sigurna iako vise nemaju neke kontrakte najvise zbog toga sto je vojska/ policija navikla na S&K koncanicu pa ne zele mjenjati.
Trziste je dovoljno veliko za sve i ako malo skinu cijene nema problema. Staklo i izrada fantasticna a mehanizam masivan i siguran.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju