Optike i nosači > Optike
Pro-Lux optike
Battue:
Da li neko ima iskustva sa Pro-Lux optikama ili Simmons? Pošto sam Norconijine modele izbacio iz izbora zanimaju me ove dvije..pa ako netko ima iskustva s njima.. Htio bi je stavit na CZ 30-06.
Unaprijed zahvalan
skyangel:
Što reći? Kolko para, tolko muzike. Sve u biti ovisi što želiš od optike. Moji kolege ih koriste masovno na 30-06, jer su jeftine. Optika je generalno jako loša po pitanju provodljivosti svjetlosti. U sumrak bolje da ju skineš s puške jer buš gledao u crnilo. Ako je sunce u blizini, vidjet ćeš bijelo staklo u većini slučajeva i niš drugo. Al, opet, puno ljudi ju koristi i zadovoljni su jer nisu prezahtjevni. 30-06 šus drži bez problema.
fazan:
Predpostavljam da si mlad i da si zdrava vida.Ako je tako moj savjet ti je da loviš i 4-5 godina bez optike dok uštediš za kvalitetan snajper , jer Prolux ne zadovoljava ni minimalne standarde koje se traže od modernih optičkih pomagala.
Battue:
Imam 27 godina al zbog obveza na faxu tek sam 2 god lovac..
Ma inace zivim u Daruvaru, i tu u trgovini Lovacke opreme covjek ima Norconiu, Simmons i Pro-lux, Norconia jedina ima sa osvjetljenom koncanicom i crvena tocka sve na jednom dok pro-lux navodno ima poboljsano osvjetljenje za lov u sumrak i sad ne znam sam sta bi.. Cini mi se da je norconia prema ova dva bolja ali sad.. A dao bi neki 2000-2500 kn sa nosacima
skyangel:
Ako si ograničen na kupnju u Hrvatskoj, te novce bolje utroši na Tasco Titan ili Hawke. Zaletiš se u ZG i kupiš. Titan 3-9x40 košta nekih 1800 kn cca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju