Optike i nosači > Optike
RANGEFINDER
HS-2000:
Ponekad mislim da mi šteka jer neće očitati ne znam u čemu je poblem,ali uopće se ne želim zamarati.Kolega magwin moramo se naći pa usporediti oba stroja...
Pozdrav
Goran:
Leupold je u zadnjih nekoliko godina imao dosta problema sa nekoliko svojim modela i bas se radi o tome da nekad mjere a nekad ne i da dosta stekaju i zbog toga ih musterije vracaju nazad. neki su previse "busy" i pogled kroz njih je tezak i pun kojekavih brojeva da nakon nekog vremena nista ne pravi smisla. racunanje balistickih putanja uzbrdo i nizbrdo to sve zamagli pogled i ne mozes brzo odraditi najjednostavnije funkcije. U kratko Leica je daleko najbolja ali i kosta, Zeiss je bolji od Swara je zadnji ima sirok laser beam pa mjeri i sto treba i sto ne treba a neki drugi su jednostavni i tacni ko sat. testirao puno razlicitih od prijatelja sa mojim dvogledom i usporedili mjerenja pod razlicitim uvjetima i distancama. Stari Bushnell trenutno je pouzdaniji nego novi leupold a cijena je puno veca za ovog zadnjeg. Koliko znam i Bushnell i leupold se rade na Taiwanu.
magwin:
mislim da je sve to kao i sve ostalo Kina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju