Optike i nosači > Optike
Redfield optika
technotronic:
ma nisi pogriješio.... jučer sam jednu imao u rukama 3-9x50, fantazija od optike.... vidi se vrhunski, a čvrsta, moš njome orahe tucat.... i ja sam naručio jednu 3-9x52, uskoro bi trebala doći, a skoro đabe.... 1 600 s prevozom....
perop:
--- Citat: technotronic - 13. 02. 2014. 09:19:54 ---ma nisi pogriješio.... jučer sam jednu imao u rukama 3-9x50, fantazija od optike.... vidi se vrhunski, a čvrsta, moš njome orahe tucat.... i ja sam naručio jednu 3-9x52, uskoro bi trebala doći, a skoro đabe.... 1 600 s prevozom....
--- Kraj citata ---
Što se oraha tiče može se ovdje blizu mene u butizi kod kineza sve po 9 kuna u toj cijeni kupiti sprava za krckanje oraha, ovo je puno jeftinije od kupovine Redfieleda, mogu se orasi tući i kamenom što je besplatno.
Nisam pobornik Redfielda ali tko ga voli neka mu je Dobra kob i bistro oko !!!
zagi
Macak:
Redfield nije nista drugo nego pouzdani Leupold, koji pod drugim imenom stance svoje optike starije generacije u SADu. Do sad nisam bas nesto lose nasao o njima po raznim stranim forumima. Jedina mana mu je sto nema osjvetljenu koncanicu (crvenu tocku). Ali za ulozeno, solidna ili bolje reci odlicna optika za jutarnju ceku na srnjaka.
Macak:
--- Citat: perop - 12. 02. 2014. 20:44:29 ---
Lovio sam s njom nekoliko puta posuđenom puškom. Odradila je dnevni zadatak. Ipak sjećam se jednog detalja u rano jutro vidio sam dobrog srnjaka dvogledom i želio pucati na njega ovom optikom. Na optici je bio mrkli mrak (doduše boje mlijeka), ništa se nije vidjelo. Kada se pojavila kakva takva slika srnjak je već bio nestao. Toliko o Redfieldu.
zagi
--- Kraj citata ---
Optika je onda imala kvar Pero, to se drugima zna isto dogodit, mislim na one koje igraju u prvoj ligi ;) Sjeti se samo Kahlesa i problema sa elekrtonikom, tako isto reklamacija kod Swara itd......Sad sudit samo radi jednog ili dva slucaja, ja to nebi radio. Procitaj iskustva na stranim forumima sa njima, nisu bas tako losa. Za malo novaca je bolje uzeti Redfield nego neki sund iz Kine ili Filipina na kojima pise "Made in Germany".
Zivio prijetalju Bier
perop:
teaa
Mačak ja bih za malo novaca radije uzeo nekog Leupolda VX-I ili Leupolda VX-II. Mogu se također za male novce uzeti na e-bayu ili e-gunu odlične polovne optike raznih optičkih kuća. Ova optika Redfieldova o kojoj sam pisao nije bila pokvarena, jednostavno njezina propusnost svijetla i premazi nisu rađeni za lov u lošijim svjetlosnim uvjetima. Inače po danu slika je bila dobra. Veliki dio lova uopće otpada na jutro i sumrak tako da meni osobno ovakva optika ne bi odgovarala . Ali tko voli Redfielda što bi Bosanci rekli - Bujrum!
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju