Optike i nosači > Optike
Redfield optika
Fratt:
Da još vjerujem u garanciju kod naših onda bi možda i kupio doma,ovako sve svoje "sitnice" kupujem izvana...da mogu kupio bih Rugera ili Sawagea,ovako kupuj što ima u izlogu.
Dosta hvale Redfield optike,ja bi im dao šansu (dao sam i Truglo-u,tako da ja nisam neka referenca ;D)...
JANEZ L:
Lp!
Eeeeeee...ljudi moji... uf uf uf
Lovski zdravo
Janez L
šokac:
--- Citat: Fratt - 13. 05. 2012. 22:22:44 ---Da još vjerujem u garanciju kod naših onda bi možda i kupio doma,ovako sve svoje "sitnice" kupujem izvana...da mogu kupio bih Rugera ili Sawagea,ovako kupuj što ima u izlogu.
Dosta hvale Redfield optike,ja bi im dao šansu (dao sam i Truglo-u,tako da ja nisam neka referenca ;D)...
--- Kraj citata ---
Nevjerujem da bi tu bilo problema kao sa Truglo optikom .
Mislim da je taj Redfield uz ovaj model Burrisa najbolje
što se može naručiti za "sitne" pare .
http://www.ebay.com/itm/200157-Burris-Fullfield-II-Rifle-Scope-3-9x40-LRS-Ballistic-Plex-Reticle-Matte-/130690154409?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6dbd7fa9
Fratt:
Istog sam mišljenja kao i ti Šokac,Redfield ima neku povijest iza sebe a i izrađuju se u Americi dok je Truglo rebrandan Kinez.
Ipak,ja sam završio sa avanturama,ako ću nešto kupovati još onda u obzir dolazi nešto od svetog europskog trojstva.
šokac:
Slažem se . zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju