Optike i nosači > Optike
Redfield optika
Laufer 223:
To ti je ko da kupuješ novog jugića i 5 godina starog mercedesa, al novo je novo, e sad koliko i kako ćeš se vozit u novom??
technotronic:
Ako ćemo već uspoređivat optike i aute, Redfield definitivno nije pljugo, prije VW... ;)
perop:
--- Citat: technotronic - 18. 02. 2014. 11:41:35 ---Ako ćemo već uspoređivat optike i aute, Redfield definitivno nije pljugo, prije VW... ;)
--- Kraj citata ---
teaa ;D
Tehnotronic nemojte misliti da ovdje ima itko išta protiv Redfielda. Radi se o drugačijim mišljenjima. Npr između Texa Villera i Kit Carson u Lunov Magnus Stripu ili Zlatnoj Seriji ja bih se uvijek prije opredijelio za Texa Villera, puno je brže rješavao stvari.
zagi
technotronic:
Samo, Carson je bio stvaran lik, dok je Tex fiktivna ličnost... ;) Sve 5,na tržištu za svakog po nešto ... zagi
Macak:
Jeste sad zabrijali :) Na ulozeno, koliko ta nova optika kosta, nije tako ni losa, barem citajuci komentare kolega koji je imaju. Kolege su zadovoljne i sa Nikon ProStaff, koji je inace za zracnice i mk puske (Nikon izjava), pa zadovoljni. Mislim, sto ocekujete od jedne optike koja kosta 300 Eura, kvalitetu jednog Zeissa ili Swara? Ostavite crkvu u selu. Redfield daje i "dozivotnu garanciju", kod Njemaca 30 godina. Tko takvu garanciju daje od tih drugih jeftinih proizvodjaca? Sorry, al meni nitko drugi nije poznat. Ova poljska Delta Titanium, koju sad svi hvale, koja se stanca u Japanu i identicna sa DDoptics, daje garanciju samo 2 godine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju