Optike i nosači > Optike

S&B 1-8x24 Zenith FlashDot

(1/2) > >>

Syth:
Pozdrav,

Ima tko kakvih iskustava sa ovom optikom. Ima mod da radi kao redpoint pa me zanima jer se moze usporediti sa npr. Aimpointom.

Schultz and Larsen:
Bolje od Aimpointa...

JANEZ L:
Lp!

Pa i ja mislim slično. Ovog S&B imam namen staviti na puško u kalibru 8x57, koju ču imati isključno za pogonske lovove, a naravno za kakav lagan pirš kroz dan... z10 d1

Lovski zdravo
Janez L

7X64:
Puno skupli od Aimpointa a ako bi treba samo za lov divljih svinja bez uvecanja ,onda u svakom slucaju nije bolji od Aimpointa.
Morate ga tocno centrirat u oko ili dolazi do promasaja a kd aimpointa to nije slucaj.

Schultz and Larsen:

--- Citat: Schultz and Larsen - 14. 03. 2012. 21:20:29 ---Bolje od Aimpointa...

--- Kraj citata ---

--- Citat: 7X64 - 04. 11. 2012. 09:52:36 ---Puno skupli od Aimpointa a ako bi treba samo za lov divljih svinja bez uvecanja ,onda u svakom slucaju nije bolji od Aimpointa.
Morate ga tocno centrirat u oko ili dolazi do promasaja a kd aimpointa to nije slucaj.

--- Kraj citata ---

Kao sto sam napisao i prije gore....dajem prednost Benderu sa crvenom tackom..ovome 15-6x42...ove druge nisu za porediti koje imam sa Aimpointom...imam 3 kom sa ovom tackom u raznim izvedbama i povecanjima...Aimpoint je ok...ali opet Bender daje vise...univerzalniji je...neki tvrde da je cvrci....on je i tezi.....prednosti i mane imaju i jedan i drugi....kad se cjepidlaci....

A to centriranje se po meni cini reklamni gimik...trening, navika i poznavanje svoga oruzja...daje rezultate ma kakvu opremu posjedovao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju