Optike i nosači > Optike

SCHMIDT & BENDER

<< < (44/99) > >>

evaeva:
Mislim da je ova S&B 1.5-8x42 optika za sve uvjete i vrste lova. Malim povećanjem (1-3) dobra je za brzo pucanje u prigonu, nekim srednjim (3-5) za štand a maksimalnim od 8x za čeku, šta reći nego univerzalac kojega bih rado imao na svojoj pušci.

Lazar:
kako za koga , u 90% slucajeva lovim kad drugi spavaju pa mi je ovako nesko tanko po losem svjetlu

Kizzo06:
da,mudro....

papkar:
Evo ako ko ima iskustva sa serijom stratos, molim lijepo ako bi podjelio sa nama kakva mu se čini.. a posebno me zanima način osvetljivanja koji se koliko sam dosad pročitao i vidio na youtubu programira kompjuterom, pa me taj dio najviše zanima, kako, na koji način se određuje jačine točke...

Absolom:
Stigao mi konačno S&B Stratos 2.5-13x56 i uskoro ide na montažu.

Mjenjam Zeissa Conquesta...

Prvi dojmovi vrlo pozitivni, vrlo robusno građena, sumračna vrijednost bolja od Conquesta značajnije (s ostalime ne mogu usporedit jer nemam), crvena točka ni prevelka ni premala i gasi se ako se optika nakrene...Prilično masivan objektiv...
Težina 691 gram (kuhinjska vaga) - malo teže ali privatljivo. Končanica se povećava i smanjuje kod različitih zoom faktora ali prilično dobro odmjerena debljina.

Općeniti dojam kvalitete - vrlo dobar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju