Optike i nosači > Optike
SCHMIDT & BENDER
pripravnik:
Da nebude sada reklamiram neci proizvod licno kada sam optiku kupovao sa objektivom za ceke u mom slucaju 56mm
imao sam priliku da vise optika odnesem kuci i probam u sumrak ili zorom licno sam probavao Swar-z6i i zeissa HT.
I odluka je pala na zeissa ne sto je po necemu bolji ili losi, meni se jednostavno svidjela optika linijom koncanica je ista malte ne,ali mi se na zeissu crvena tacka bolje svidjela i stelovanje zuma.Jednostavno mi se zeiss bolje svidjeo.U tom rangu optika je svako kukanje,kukanje na visokom nivou
Absolom:
--- Citat: pripravnik - 25. 07. 2014. 19:04:52 ---Da nebude sada reklamiram neci proizvod licno kada sam optiku kupovao sa objektivom za ceke u mom slucaju 56mm
imao sam priliku da vise optika odnesem kuci i probam u sumrak ili zorom licno sam probavao Swar-z6i i zeissa HT.
I odluka je pala na zeissa ne sto je po necemu bolji ili losi, meni se jednostavno svidjela optika linijom koncanica je ista malte ne,ali mi se na zeissu crvena tacka bolje svidjela i stelovanje zuma.Jednostavno mi se zeiss bolje svidjeo.U tom rangu optika je svako kukanje,kukanje na visokom nivou
--- Kraj citata ---
Ma mislim da su sve optike u tom nivou daleko iznad potreba i vještine čak i iznadprosječnog lovca...
Ono što je mene privuklo na S&B je robusnost i kvaliteta izrade....
Ali sve navedene su jaaaako dobre... i razlike su u nijansama...
Traper.:
A gde je u ovoj prici kahles uf
Absolom:
--- Citat: Traper. - 25. 07. 2014. 22:56:47 ---A gde je u ovoj prici kahles uf
--- Kraj citata ---
Kahles Helia vrlo hvaljen scope i cesto pobjednik u best buy kategoriji..
grom:
Kahles ide već od 1000 eura, tako da je best buy sigurno. Za te pare teško da ima bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju