Optike i nosači > Optike
SCHMIDT & BENDER
Lazar:
tablice uvijek lijepo zvuce ....
Absolom:
--- Citat: Lazar - 26. 07. 2014. 23:18:25 ---tablice uvijek lijepo zvuce ....
--- Kraj citata ---
Potvrdio mi čovjek koji ima sve od navedenih...pogledaj gore što napisao...
pepi2:
Kako ko i bender kad je startos svjetiliji od Swarowskog? Ima veći kut od Zeissa i širi raspon povećanja.
Onda isto kaze; ostrina slike mu nije veca oz Z6i a ima manje vidno polje -
svijetlost manja nego kod Victory HT -
tezi od Zeissa -
komplicirana BDC kupola -
evo sve zavisi kako gledas pa iz iztog izvuces razlicito.
i ja sam imao priliku usporediti sve nevedene optike i mogu samo potvrditi ono subjektivno sto moje oko vidi po danu.
Zeiss i Swarovski impresioniraju najboljom slikom. Zaiss cak za nijansu vise. Sve ostale vrhunske optike kao S&B,Kahles,Vortex,Leupold, R1,Leica cak i Nightforce su jednu stepenicu ispod.
Absolom:
--- Citat: pepi2 - 27. 07. 2014. 08:47:32 ---Kako ko i bender kad je startos svjetiliji od Swarowskog? Ima veći kut od Zeissa i širi raspon povećanja.
Onda isto kaze; ostrina slike mu nije veca oz Z6i a ima manje vidno polje -
svijetlost manja nego kod Victory HT -
tezi od Zeissa -
komplicirana BDC kupola -
evo sve zavisi kako gledas pa iz iztog izvuces razlicito.
i ja sam imao priliku usporediti sve nevedene optike i mogu samo potvrditi ono subjektivno sto moje oko vidi po danu.
Zeiss i Swarovski impresioniraju najboljom slikom. Zaiss cak za nijansu vise. Sve ostale vrhunske optike kao S&B,Kahles,Vortex,Leupold, R1,Leica cak i Nightforce su jednu stepenicu ispod.
--- Kraj citata ---
I nabrojao je još mnoge prednosti...
U toj klasi sve je to isto... to želim reći.
Razlike su u nijansama i odluka se zapravo svodi na osobnu preferenciju (i cijenu).
pepi2:
Isto..vise-manje . Uzivaj u ovoj koju imas i ako iskoristis sve njene potencijale tim bolje.Kao i svi mi ostali.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju