Optike i nosači > Optike
SCHMIDT & BENDER
perop:
--- Citat: Goran - 11. 02. 2015. 09:55:18 ---Pero prijatelju!
T 96 je tako slatka optika da nije normalno. 2-12x50 tako lijepo uradjeno sa znanjem i paznjom. Kad bi bio tamo kod vas to bi sebi uzeo za 3006.
--- Kraj citata ---
Gorane "Legendo" d1
Mislim da je S&B T - 96 Polar vrhunska optika ipak kako bi se kod nas reklo puno kanta. Ja sam se naviknuo na Zeiss Victory Varipoint M 3- 12x56 T i ne mislim ga skoro mijenjati. Što se tiče mene osobno gotovo savršena optika gdje se nema što dodati niti oduzeti.
Pozdrav.
zagi
Goran:
Zeiss V 8 navodno propusta 92% a 96 je malo puno u realnosti i zavisi od ljudi koji vode marketing.
Spektrograf je jednom, i na moje veliko iznenadjenje, pokazao da Swar ima samo 86% na jednom razglasenom i skupom uzorku. V 8 spektrum pokazuje dodatni rad i namaze koji pomazu kontrast u nisko svjetlosnim uvjetima da " produzi dan" onima kojima treba medjutim nisam vidio grafikon za T 96 pa ne mogu reci da je sigurno 96% niti kakva je gradacija na punom spektru boja. Proizvod je kompaktan, ergonomican i opticki besprekoran kad ga se drzi u ruci i gleda okolo po sajmu sto samo po sebi ne znaci nista. Medjutim iskustvo kaze da je lijepa i sigurna igracka kao i ostali S&B proizvodi.
perop:
teaa
Ovaj Zeiss Victory Varipoint M 3- 12x56 T s kojim ja lovim ima navodno 92% propusta svjetlosti. Odličan je za jutro i sumrak. S malo mjeseca može se loviti čitavu noć.
zagi
Bodul:
Mislim da je sa optikama kao i sa municijom.
Proizvođači se razbacuju početnim brzinama minicije, velikim svjetlosnim propusnostima optika, a realnost je nešto sasvim drugo.
Kamo idu cijene optika, ovo postaje ludilo. sauf
Iggy:
Samo taj S&B ima dosta uže vidno polje od konkurencije,pa možda i je jedan od najsvijetlijih optičkih ciljnika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju