Optike i nosači > Optike

Shirstone optike

(1/4) > >>

Aguila:
Poštovani kolege lovci da li netko ima iskustva sa Shirstone optikama, inače Japanski proizvod.
Hvala!

valdop:
čujem da ju uvozi "biros" varaždin, čak je zastupnik za pola EU, optika je u kvaliteti najskupljih evropskih (pričaju oni koji ju imaju) mislim da u LV već ima reklama za njih, vidjeti će se kroz neko vrijeme. . .

Nosler:

--- Citat: Aguila - 21. 12. 2009. 08:32:44 ---Poštovani kolege lovci da li netko ima iskustva sa Shirstone optikama, inače Japanski proizvod.
Hvala!

--- Kraj citata ---
Gledao,uporedjivao,vratio...uzeo Meoptu! teaa
Nisam se odusevio...imena modela se ne sjecam...nesto mi se "Gold" vrti po glavi..mozda se tako zvala.
Bilo je to prije 4 godine a sad ne znam kakav je kvalitet. z14

Bodul:

--- Citat: valdop - 21. 01. 2010. 20:08:06 ---čujem da ju uvozi "biros" varaždin, čak je zastupnik za pola EU, optika je u kvaliteti najskupljih evropskih (pričaju oni koji ju imaju) mislim da u LV već ima reklama za njih, vidjeti će se kroz neko vrijeme. . .

--- Kraj citata ---

Možeš mislit, to su priče za naivce.
  Vanjski izgled me neodoljivo podsjeća na japanski Vixen pa predpostavljam da se "kuju" na istom 
  nakovnju i "kuhaju" u istom loncu.
 Inače zadnji Vixen kojeg sam imao u ruci kad sam bio u Austriji nije više imao na sebi "Made in Japan" ;D

silvertip:
baš danas bio u dućanu gdje trgovac nudi širokokutnu optiku drugom kupcu
i govori da je u rangu zeiss i swar ali lovci neznaju za nju. ja se malo  :shok:
iznenadio pošto je 4 i nešto tisuća  a vrhunac i mislim se u sebi rađe bi meoptu nego li te dvije
možda sam u krivu pa ljudi saznaju za nju da je vrhunska a ništa ne košta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju