Optike i nosači > Optike

Simmons i Weaver optike

(1/6) > >>

MLINKA 007:
Pozdrav kolege lovci i lovkinje
Može li mi netko reči nešto o tim optikama, u lovačkom vjesniku ju reklamiraju ,kakva je kvaliteta, tko ih proizvodi,kolika je cijena z2

Tihomir:
Ja jučer gledao u Nadra športu Simmons 2,8-10x44 2550 kuna, 4*12x40 2150 kuna,ali šta je??
Piše na njoj dizajnirana u USA,a sastavljena u CHINA!!!!!
Navodno je garancija za prvu turu optika bila 1 godinu,a od sada za slijedeče ture 20 godina garancije!!!!

Sada to treba vidjeti jel to tko ima i kako se ponašaju....

Tihomir:
Kako to znati??

Džudžan:
Imao sam optiku Simmons 3-9x40 (novu) i mogu reći samo jednu riječ. KATASTROFA!!!!
To sam dao djeci da se igraju.
Ne znam što je sa novim modelima i koliko su bolji, ali kad vidim riječ Simmons obuzme me jeza!

Na tvome mjestu bih ipak izbjegavao Simmonsa, imaš veliku ponudu na tržištu naći ćeš već nešto (ovisno o zahtjevima i lovi)

Pozdrav svima!

blackpowder:
Najbolje su mi "doživotne" garancije za optike, pa se pitam do kraja čijeg života važi garancija? Onoga tko ju je sastavio? Onoga tko ju je prodao ili onoga tko ju je kupio? I dali kod predaje na servis takve optike sa doživotnom garancijom treba predati izvod iz matice umrlih da je živ onaj na kojeg se garancija odnosi? Postoji li prema zakonu o zaštiti potrošača ili nekom drugom zakonu obaveza obitelji preminulog da obavijesti proizvođača da je preminuo nosilac doživotne garancije na njihov proizvod?
S nestrpljenjem čekam odgovor uvoznika optika sa doživotnim i ostalim beskrajnim garancijama. Hvala! :pferd:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju