Optike i nosači > Optike

Širokokutna optika

<< < (3/5) > >>

Mariki:
Opisao sam je u temi Carton optika. To je neka japanska optika 4x40. Nisam prije čuo za tog proizvođača niti sam prije vidio takvu optiku. Naizgled ništa posebno ali eto sve kako sam opisao u prethodnom postu. Da nebi ispalo kako je pretjerano hvalim, sigurno se nemože uspoređivati sa Swarom, SB, ili Docterom. U principu neka stednja klasa ali ok.Bila je na karabinu 7x64 i 2g nije ni skidana niti upucavana.

grga33:
ako ti pase stavljaj je na karabin i pucaj, Dobru kob zelim

evaeva:
Možada ima jednu malu manu što nije varijabilna, barem od 1-4x40 ali ni to nema veze, ionako to je optika za pucanje do sto metara.

Mariki:
Bilo bi bolje da je varijabla s tim se slažem !

krilaš:
Trenotno najvece-najšire vidno polje od optickih nišana ima Swarovski Z6 serija bez obira dali je sa iluminacijom ili ne . Sa ovom serijom Swarovski Z6 ili Z6i vidno polje se širi od 25%-50% u odnosno na bilo koji optickih nišana svih sveckih proizvođača čak i na Swarovski optickih nišana predhodnih generacija, ovo se odnosi i na Swarovski Z4.
Znaci opticki nišan sa najsirim vidnim poljen je Trenotno samo Swarovski Z6 ili Z6i i tu se sva prica zavrsava.
Za lov prigonom, docekom i brzim hvatanjem divljaci koja je u begu u tacku ili krst koncanice najbolji opticki nišana sa najširim vidnim poljem je Swarovski Z6i 1-6x24 , jedina  mana mu je cena od 2000€, sve ostalo sto če mu neko zameriti je kiselo grozđe.
Pozdrav Goran Krilaš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju