Optike i nosači > Optike

Šta napravite sa starom optikom pri kupnji nove

<< < (2/4) > >>

Nosler:

Nazime..uzmes pusku i optiku..odes u radnju,izaberes sta bi htjeo i doneses prodavacu i pitas "Koliko?!"...on fino sracuna...ti onda izvadis to sto vec imas i pitas njega "Koliko?!"..on ti kaze pa onda uzmi ili ostavi! teaa Kako se nagodite...a u pravilu sto skuplje kupujes vise ti "vrjednuje" to sto si donjeo! Biznis je biznis....svi moraju od neceg da zive! d4

magwin:
iako imam neku staru, koristim ju za njenu namjenu doživotno!(naravno ako slučajno ne odapnem prije nje)
za novu namjenu kupujem samo nove ali problem mi je šta sam počeo izmišljati nove namjene.........  happi

Harry P.:
Jednu sam stavio na samostrel, jedna jako kvalitetna mi stoji u ormaru i stavit ću ju na dršku od metle da što preciznije mogu počistiti dvorište (u biti uopće se nesjećam odakle mi ta optika  ččč )
... a jednu Zeisovu optiku sam čak uspio izgubiti u šumi  uf

Imam jednu tasco namontiranu na karabinu i nju ću (ako ju ikada uspijem pokvariti) staviti na zid kao uspomenu na raznorazne namjerne torture koje je bez problema izdržala.

syncm2:

--- Citat: Harry P. - 25. 02. 2010. 01:56:51 ---Jednu sam stavio na samostrel, jedna jako kvalitetna mi stoji u ormaru i stavit ću ju na dršku od metle da što preciznije mogu počistiti dvorište (u biti uopće se nesjećam odakle mi ta optika  ččč )
... a jednu Zeisovu optiku sam čak uspio izgubiti u šumi  uf

Imam jednu tasco namontiranu na karabinu i nju ću (ako ju ikada uspijem pokvariti) staviti na zid kao uspomenu na raznorazne namjerne torture koje je bez problema izdržala.

--- Kraj citata ---

Kad montiraš na metlu bit će to optička metla, mislim da bi trebao na vrijeme zaštititi patent hao

Jel to onaj Tasco za kojeg pišu znalci na forumu da ne valja?

Miro:
Kupio sam novu optiku prošle godine, d4, a staru sam na nagovor dois "prodao" jednom "lovcu" za 100 eura, pa neko vrijeme nije bilo ni optike ni eurića - sad je doma i nije na prodaju - ko zna kad će dobro doći  zagi zagi zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju