Optike i nosači > Optike
Swar habict 6x42 za ceku
Dejan Mostovac:
Pozdrav forumasi.
U tijeku sam nabavke optike za lov sa ceke na DS. Nisam pri lovi pa gledam neke jeftinije sa vecim objektivom I crvenom tockom.
Molim vasa misljinja koliko znaci crvena tocka u sumrak i da li je bolja vidljivost na tom swaru od tasca, bushnela I slicnih jeftinijih a vecim objektivom.
Usput procitao sam nekoliko postova I jos sam vise zbunjeniji.
Grabovac:
crvena točka ti služi za ciljanje divljači u trku jer je lakše nego je pratiti kroz optiku a po mraku nesluži ničemu pošto divljač moraš vidjeti što se tiče kupovine optike rastegni se koliko možeš jer ti može ako budeš pažljiv s njom služiti cijeli život teaa
Nosler:
--- Citat: Grabovac - 24. 03. 2011. 09:51:25 ---crvena točka ti služi za ciljanje divljači u trku jer je lakše nego je pratiti kroz optiku a po mraku nesluži ničemu pošto divljač moraš vidjeti
--- Kraj citata ---
Zna fina jedva osvjetljena tacka da pomogne pri nisanjenju u losim uvjetima ali u vecini slucajeva nije potrebna. teaa
Lazar:
crvena tacka je jedan od najvecih olaksanja ikada izmisljen za lov ds nocu ,nekad se ni njemacka 1. koncanica nevidi na crnoj silueti na koju se puca, tamo gdje je lov nocu zabranjen to je druga prica al tamo gdje se locu lovi je crvena tacka u danasnje vrijeme standard zagi
Joža:
Slažem se sa kolegom lazarom, i meni je crvena točka u lovu na ds noču jako dobro iskustvo jer vidis gdje ciljaši lakše uloviš u križ divljač!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju