Optike i nosači > Optike

Swarovski balistički program

(1/3) > >>

tyrol:
Prije neki dan sam dobio katalog za Swarovski optike serije Z4i i na jednoj stranici našao dobar link za program izračunavanja balističkih vrijednosti aktualnih Swarovski optika (serije Z3, Z4, Z6, PV, AV..)
Unesite seriju optike, udaljenost od osi cijevi, povećanje, kalibar puške i streljivo koje koristite i tip končanice...
Evo vam malo zabave...
http://ballisticprograms.swarovskioptik.com

pepi2:
Imam Ballistic Turret s bojama na mojoj optici upucan do 300m.i grosso-modo stima po balistickom programu Molim kolege koji imaju iskustva i saznanja ; smijem li se pouzdati u Swar. ballistic program za vece daljine , 400-500m i dalje.

Kimboarap:

--- Citat: pepi2 - 17. 05. 2016. 20:06:49 ---Imam Ballistic Turret s bojama na mojoj optici upucan do 300m.i grosso-modo stima po balistickom programu Molim kolege koji imaju iskustva i saznanja ; smijem li se pouzdati u Swar. ballistic program za vece daljine , 400-500m i dalje.

--- Kraj citata ---

Naravno pepi....iako bas za 500 nebi bilo lose malo vece povecanje ali da se.....  Jos da nabavis ovo pa zaboravi na boje...

Kimboarap:
.... Inace nisam primjetio nikakvih priblema sta se tice klikova i ne pracenja istih...

Ovako to izgleda kod mene...

pepi2:
Hvala Kimboarap  d4, ljepo to izgleda kod tebe  . Tvoj turret je isto na prstenove ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju