Optike i nosači > Optike

Swarovski ballistic turret flex konfiguracija

<< < (2/2)

pepi3:

Kolega Trazman , ovo je ljepi i koristan prikaz , ja koristim Swarovski optike i sve su opremljene sa BT u bojama ,koristim ih sa velikim zadovoljstvom i puno mi pomazu u preciznim odstrelima na svim daljinama , u mom slucaju do 350 metara. Najzahtjevniji je upravo taj dio , razumijevanje, ugradnja i upucavanja na pocetnu udaljenost, ostalo je sve u programu.

roger:
Da, zaboravih napomenuti.
Ovo smo upucavali na streljani, za mog dobrog priajtelja koji je to montirao na merkel helix 300 win mag.
S idejom, ako bude prilke za koji dalji hitac u lovistu.

Uglavnom, vrhunska stvar.
Medjutim prakticno, mislim da je proslo vec nekoliko godina / lovnih sezona (mozda 4 ili 5) i mislim da mu nije zatrebalo ni jednom za dalji hitac. Mislim da su mu svi odstreli unutar 150 metara udaljenosti.

Ovo je zaista oprema za lovca, koji ide u zahtjevne i specificne lovove gdje se po pravilu a ne po slucajnosti moze ocekivati dalji hitac.

pepi3:
Moze biti korisno na svim daljinama , npr ako divljac stane u kakav podrast ili visoku travu ili iza kakvog drugog zaklona gdje je svaki centimetar bitan da metak ode precizno u tocku koju nisanimo. Ja imam izvadjene sve vrijednosti izmedju boja i odstupanja mi nisu nikad veca od 2 cm. Precizan mjerac daljine je neizostavan dio opreme.

roger:

--- Citat: pepi3 - 24. 09. 2021. 09:46:09 ---Precizan mjerac daljine je neizostavan dio opreme.

--- Kraj citata ---
Tocno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju