Optike i nosači > Optike

Swarovski ili Zeiss

<< < (9/9)

pepi2:

--- Citat: kuna zlatica - 24. 05. 2009. 17:50:53 ---Anyway, Tasco i Tasco Titan su dvije različite klase i kvalitete!!!!!!!! nosl nosl nosl nosl
Kao i većina predatora, aktivna sam noću! nosl nosl nosl sauf sauf
Tvoja Martes martes El. nosl nosl nosl
Nemrem postati Martes foina HER. A jako mi je bliska Felis silvestris Schr. nosl nosl nosl

--- Kraj citata ---

classification classique:
animalia
chardata
vertebrata
mammalia
theria
eutheria
carnivora
canifomia
mustelidae
mustelinae
martes    nosl nosl nosl

Expresica:

--- Citat: kuna zlatica - 24. 05. 2009. 15:58:42 ---Apropos implikacije da sam uspoređivala kvalitetu Tasco Titana sa Swarom i Zeissom ne znam osnove na kojima se ona temelji. rolPodrazumjeva se da su Swar i Zeiss optike izuzetne kvalitete i performansi. No, to ne isključuje Tasco Titan iz reda upotrebljivih lovnih optika. Znači da drže šus! rol

--- Kraj citata ---
Je drzi ali neki i popusti nakon osmoga hao

Schultz and Larsen:
Posalji to Stipi da koristi malom ko zvecku hao hao hao hao

Lazar:

--- Citat: Schultz and Larsen - 24. 05. 2009. 19:17:31 ---Posalji to Stipi da koristi malom ko zvecku hao hao hao hao

--- Kraj citata ---
hao hao hao hao hao hao

kuna zlatica:
Je, moguće...a zakaj roba ima papire ak ne nego za reklamacije. Zeiss i Swarr imaju sigurno određeni postotak reklamacija, ali daleko, daleko manji. Ne postoji tehnika koja nije sklona  pogreškama u proizvodnji. No, ne smijemo zanemariti da ljudi koji su platili optiku nekoliko tisuća eura jako, jako nerado prizaju da su je morali reklamirati. Dok su kod plaćanja znatno manjih iznosa skloniji istom!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju