Optike i nosači > Optike
SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
perop:
Ne poznajem puno puškara ali među njima je puno priučenih majstora. U puške se još nešto i razumiju ali o optici uglavnom ne znaju ništa. Iz osobnog iskustva poznato mi je da se vlasnik tvrtke ETRAN jako dobro razumije u optiku i sva pitanja vezano uz istu.
Pozdrav!!! Dobra Vam Kob!
shandi:
majstor je majstor,bio priučeni ili školovani,ako zna raditi
pepi2:
znam da je na nevidjeno tesko procijeniti ali bilo mi je neugodno raditi fotografiju jer optika je kod puskara, a ja sam htio svakako vase misljenje
jer puskar je i prodaje,skinuta sa blazera zato sto klijent zeli sirokokutnu sa osvjetljenom kon.
optika ima dozivotnu garanciju u cijelom svijetu sta god to znacilo ?
Zoran:
--- Citat: pepi2 - 18. 07. 2008. 22:33:19 ---znam da je na nevidjeno tesko procijeniti ali bilo mi je neugodno raditi fotografiju jer optika je kod puskara, a ja sam htio svakako vase misljenje
jer puskar je i prodaje,skinuta sa blazera zato sto klijent zeli sirokokutnu sa osvjetljenom kon.
optika ima dozivotnu garanciju u cijelom svijetu sta god to znacilo ?
--- Kraj citata ---
pa znaci da je kupis! ako te puskar zaj... onda ga javno reklamiraj na forumu i sire.... :laugh:
shandi:
ja bi ipak dobro provjerio baš zato što je puškar.ko zna,možda optika nije u redu pa ju je puškar malo sredio,ušminkao i sad bi je utopio.jedino ako si dobar snjime i misliš da te nebi zaj....,onda sve ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju