Optike i nosači > Optike

SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)

<< < (23/133) > >>

shandi:
i ja se slažem sa perop-om.odluči se točno koju bi pušku kupio i u kojem kalibru,i savjetuj se sa dobrim puškarom oko montaže,da poslije nebi bilo komplikacija.

Zoran:

--- Citat: pepi2 - 19. 07. 2008. 09:04:28 ---karabin jos trazim,najblizi su mi tikka,sako ili ev.steyer
o montazi nismo puno, na blaseru je bila neka varijanta svenk mont. na okularu prsten a zadnja nozica pricvrscena na sinju
neznam ali mozda Rusan ima soluciju za sinju,sad sam vec jako blizu da je kupim

--- Kraj citata ---

ako je ti neces javi meni gdje ta optika! ima pacijenata koji bi dali 4000hiljade za nju!  :laugh:

blackpowder:

--- Citat: pepi2 - 19. 07. 2008. 09:04:28 ---karabin jos trazim,najblizi su mi tikka,sako ili ev.steyer
o montazi nismo puno, na blaseru je bila neka varijanta svenk mont. na okularu prsten a zadnja nozica pricvrscena na sinju
neznam ali mozda Rusan ima soluciju za sinju,sad sam vec jako blizu da je kupim

--- Kraj citata ---

Rusan u programu švenk montaže ima i nosače za optike sa šinom. Standardni modeli LM, VM/ZM i najnovija Swarovski SR šina. taj tvoj stariji Swarac sa šinom je vjerovatno LM šina.

blackpowder:
Cijena švenk montaže sa šinom umjesto prstena je kao i inače 1586KN.

pepi2:

--- Citat: shandi - 19. 07. 2008. 13:38:00 ---i ja se slažem sa perop-om.odluči se točno koju bi pušku kupio i u kojem kalibru,i savjetuj se sa dobrim puškarom oko montaže,da poslije nebi bilo komplikacija.

--- Kraj citata ---
morao sam vas jutros neplanirano ostaviti zbog posla
vidim da zelite pomoci,puske koje trazim imaju u Detonexu tikku,a u Fanzoju sako  cak i u kalibru koji me zanima 6.5X55 ,jer vec od ranije imam jedan 30-06 i jedan 223rem samo ja nemogu odmah do njih (a vi nemojte sad trcati tamo),
ukoliko nestignem rezervna opcija je steyer ali on mi probija financijsku konstrukciju pa mi se tu uklapa jeftinija  polovna optika ,tak da ovu za sad ljubomorno cuvam za sebe,a i po pitanju nosaca izgleda nebude bilo problema(hvala blackpowder)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju